Om oss

WPS Telecom

Vi är en komplett partner för mast och stolparbete.

WPS Telecom monterar och installerar master och torn för telekommunikation, vindmätning, belysning och annat inom master och torn. WPS Telecom anlitar ni när kvalitet och kompetens är viktigt.

Genom vårt breda kunnande kan vi ta totalansvar, från första spadtag till driftklar anläggning. Vår arbetsplats sträcker sig från Riksgränsen i norr till Smygehuk i söder. Inom hela Sverige och även Norge har vi medverkat i allt från montering och installation av kommunikationsnät till mindre och större byggentreprenad.

 
 

När kompetensen avgör!

Vi utför markarbeten, grundläggningar, montering och driftsättning. Vi har lång erfarenhet och har gjort fler än 100 mastmontage och 300 grundläggningar. Vi är dessutom certifierade att utföra mastmontage och är ofta anlitade av de stora aktörerna inom branschen. Vi sätter alltid kunden i fokus vilket gör oss till en pålitlig samarbetspartner.

Till den expansiva vindkraftsektorn har vi tagit med vårt kunnande och våra erfarenheter av markarbeten och mastmontage till vindkraftsbyggnationer. Vi har mångårig erfarenhet av att montera och installera mätmaster för vindkraftsprojekt.